Weekend Menu

Co weekend nowe menu.

Sob.-niedz. 24-25.02.2018r.

 

PRZYSTAWKA / APPETIZER

Pierś z kaczki, buraki, wiśnie, pestki dyni, kiełki słonecznika

Duck breast, beets, cherries, pumpkin seeds, sunflower sprouts

lub/or

Minestrone z zieloną soczewicą

Minestrone with green lentils

 

DANIE GŁÓWNE / MAIN COURSE

Filet z pstrąga, linguine z małżami, zielony groszek, koperek

Trout fillet, linguine with clams, green peas, dill

lub/or

Kotlet schabowy, ziemniaki w ziołach, jajko, mizeria

Pork chop, potatoes in herbs, egg, cucumber salad

 

DESER / DESSERT

Crumble z jabłek, lody waniliowe

Apple crumble, vanilla ice cream

 

3 DANIA I KAWA LUB HERBATA DO WYBORU

 / 3 COURSES AND COFFEE OR TEA / 69

 

MENU DZIECĘCE / KIDS MENU

Krem z pomidorów, oliwa bazyliowa

Cream of tomatoes soup, basil oil

 

Pierś z kurczaka kukurydzianego, kopytka, brokuły

Corn-fed chicken breast, gnocchi, broccoli

 

Gofry z bitą śmietaną i owocami

Waffles with whipped cream and fruits

 

3 DANIA I WODA

/ 3 COURSES AND WATER  / 49

 

 

 

 

 

 

 

Wine Spectator
Gault and Millau
Trip Advisor - Amber Room
Michelin
Poland Best Restaurants