Weekend Menu

Co weekend nowe menu.

Sob.-niedz. 12:00-17:00

14-15.04.2018r.

 

 

PRZYSTAWKA

Sałatka z cykorii, jabłko, orzechy, kiełki słonecznika, dressing Chardonnay

lub

Zupa szczawiowa, jajko przepiórcze

DANIE GŁÓWNE 

Filet z łososia, linguine, marynowana cebula, rzodkiewka, oliwa z oliwek

lub

Rostbef, warzywa z grilla, karczochy, masło ziołowe

DESER 

Mrożone owoce, gorąca biała czekolada

 

3 DANIA I KAWA LUB HERBATA DO WYBORU  69 PLN

 

 

MENU DZIECĘCE 

Krem z zielonego groszku

 

Panierowana pierś z kurczaka, ziemniaki, mizeria

Gofry z owocami i bitą śmietaną

 

3 DANIA I WODA  49 PLN

Weekend menu 14-15.04.2018 łosoś

 

 

 

 

 

 

 

Wine Spectator
Gault and Millau
Trip Advisor - Amber Room
Michelin
Poland Best Restaurants