Lunch Menu

Co tydzień nowe menu

Pn.-Niedz. 12:00-16:00

PRZYSTAWKA

Rillette z wędzonej makreli, karczochy,
piklowany ogórek, kawior keta, tiul sezamowy

lub 

Rukola, pomidory Cherry, parmezan,
orzechy pinii, dressing truflowy

lub

Krem z marchwi, chili, kolendra

lub

Sakiewki z ciasta filo z kozim serem,
sałata freeze, żurawina

DANIE GłÓWNE

Smażony filet z jesiotra, czarny ryż,
kalarepa, sos kaparowy

lub

Poliki wołowe, brukselka, rzodkiewka,
purée ziemniaczane z musztardą

lub

Udko z kurczaka confit, suszone pomidory,
pęczak, purée z pasternaku

lub

Penne All’arrabbiata, parmezan, świeża bazylia

Deser

Panna cotta waniliowa, czarna porzeczka, gorzka czekolada

3 DANIA, KAWA LUB HERBATA 69

 

 

Wine Spectator
Gault and Millau
Trip Advisor - Amber Room
Michelin
Poland Best Restaurants