Business Lunch

Codziennie nowe menu

Pn.-pt. 12:00-16:00

Piątek 23.02.2018 r.

 

PRZYSTAWKA / APPETIZER

Grasica cielęca, karmelizowany kalafior, pieczarki, cebula confit

Veal sweetbreads, caramelized cauliflower, champignons, onion confit

lub / or

Komosa ryżowa, burak, kalafior, marynowana marchew, kiełki rzodkiewki

Quinoa, beetroot, cauliflower, marinated carrot, radish sprouts

 

DANIE GŁÓWNE / MAIN COURSE

Filet z żabnicy, kuskus, brukselka, marynowana kalarepa, buraki, oliwa z oliwek

Monkfish fillet, couscous, Brussels sprouts, marinated kohlrabi, beets, olive oil

lub / or

Policzki wołowe, ziemniaki, czerwona kapusta, sos rozmarynowy

Beef cheeks, potatoes, red cabbage, rosemary sauce

lub / or

Wybór makaronów (penne / spaghetti) z sosem do wyboru: Pesto / Aglio olio e peperoncino

Selection of pasta (penne / spaghetti) with your choice of sauces: Pesto / Aglio olio e pepperoncino

 

DESER / DESSERT

Mini deser
Mini dessert

3 DANIA I KAWA LUB HERBATA – 64 PLN
3 COURSES AND COFFEE OR TEA

 

 

 

Wine Spectator
Gault and Millau
Trip Advisor - Amber Room
Michelin
Poland Best Restaurants