Menu cateringowe

W związku z ogłoszeniem stanu zagrożenia epidemicznego w Polsce i zgodnie z rozporządzeniem rządu o zamknięciu restauracji informujemy, że restauracja Amber Room oferuje dania cateringowe z możliwością dostawy bądź odbiorem osobistym.

Zamówienia przyjmowane są przez cały tydzień w godzinach: 12.00-19.00, odbiór/dostawa do godz. 20.00.

Menu, które oferujemy będzie modyfikowane w zależności od dostępności produktów.

 

MENU CATERINGOWE

(realizacja od 04.04, menu może być modyfikowane w zależności od dostępności produktów)

Zamówienie zestawu składającego się z jednej przystawki lub zupy, dania głównego i deseru w cenie 79 PLN

PRZYSTAWKA / 26 PLN

  1. Krab, awokado, pomidory cherry, majonez szafranowy
  2. Komosa ryżowa, marynowane buraki, kozi ser
  3. Szpinak, suszone pomidory, ser pleśniowy, oliwa z oliwek

ZUPA / 26 PLN

  1. Krem z kalafiora, oliwa ziołowa
  2. Rosół z perliczki, warzywa

PIEROGI Z KACZKĄ / 34 PLN (porcja/5 sztuk)

DANIE GŁÓWNE / 52 PLN

  1. Udko kaczki confit, purée z dyni piżmowej, czerwona kapusta, ziemniaki La Ratte, jus
  2. Polędwica z dorsza, czarny ryż, seler naciowy, brokuł, sos z białego wina
  3. Tagliatelle, kapary, oliwki, sos pomidorowy

DESER / 14 PLN

  1. Puszysty, pieczony sernik
  2. Szarlotka, jabłka deserowe
  3. Czekoladowe brownie
  4. Babka pomarańczowa
  5. Waniliowa panna cotta, sos malinowy

Pieczywo do dań (w cenie):

  1. Bagietka: pszenna, korzenna, fitness
  2. Chleb bez glutenu
  3. Pieczywo orzechowe

CHLEBY PSZENNO-RAZOWE NA ZAKWASIE:

  1. Chleb pszenno-razowy  500g / 15 PLN
  2. Chleb z suszonymi pomidorami  500g / 18 PLN
  3. Chleb z oliwkami 500g / 17 PLN

 

Zamówienia przyjmowane są od poniedziałku do niedzieli, w godzinach: 12.00-19.00. Dostarczanie zamówień do godz. 20.00, z możliwością dostawy w Warszawie bądź odbiorem osobistym (płatność kartą kredytową).

Wszystkie nasze dania są przygotowywane i pakowane w warunkach sterylnych i zaostrzonych warunkach HACCP, dla zapewnienia bezpieczeństwa i jakości produktu.

Oferowane dania spożywane na ciepło należy przed konsumpcją podgrzać do odpowiednio wysokiej temperatury.

Oferowane dania konsumowane na zimno najlepiej spożywać do dwóch dni od daty zakupu i przechowywać w temperaturze od 0°C do 4°C.

W przypadku alergii, prosimy o wcześniejszą informację przy składaniu zamówienia.

 

Restauracja Amber Room

Aleje Ujazdowskie 13, Warszawa
Tel. + 48  600 800 999
Zamówienia: d.ziolko@twe.com.pl

Dostawa: 20 PLN

Rezerwacje grupowe

Michelin
Wine Spectator
Trip Advisor - Amber Room
Gault and Millau